BuiltWithNOF

 

 

(foto 2620) Het bier smaakte niet alleen aan boord. Ook op de wal was er het zilte nat en plezier. Hier in het cafe ‘Tophit’ van Piet en Bep.
Foto ontvangen van Henk van het Goor.

 

(foto 2628) Nogmaals een opname in ‘Tophit’.
Foto ontvangen van Henk van het Goor.

(foto 2642) Op de boulevard in Las Palmas met o.a. Arie Blans, Theo Luyt, John Lucassen, Sjaak van der Meule en Henk van het Goor.

(2643) Nogmaals in Las Palmas met o.a. Arie Blans, Theo Boonzaaier, Henk van het Goor, Theo Luyt en Sjaak van der Meule.

(2644) Stappen met in het midden Henk van het Goor, de overige stappers zijn niet bij naam bekent.

(foto 2652) Wat verschillende maten overkwam was het meevieren van het huwelijk van een collega. Hier zijn Ton Ariëns en Henk van het Goor op het huwelijk van collega Bekkers , ook machinist van de katapult-crew.

(foto 2633) Hier machinist Ton Ariëns met het huwelijkskado, van de machinisten katapult, onder zijn arm en in gesprek met de moeder van de bruid.

(foto 2733) Elektromonteurs aan het passagieren in lang wit. Op deze foto links Verlaat, daar naast “Tikoes” Muijs en geheel rechts Dick Leenders. wie kent de overige namen van deze monteurs.
Foto Gijs van Dijk.

2776) Ook tijdens het vermoeiende stappen ontdekten de maten wederom een bankje om even uit te rusten. Even kijken in de krant voor het laatste nieuws en het weer voor morgen.
Foto ontvangen van Ruud Mielard.

(foto 3163) Even poseren tijdens passagieren voor een plaatje in het plakboek. Wie herkent deze (vermoedelijk machinisten) maten.
Foto ontvangen van Rudy Doedens.

(foto 3259) Tijdens de reis naar Oslo in 1965 was het even lekker ontspannen op een heuse springschans. Een geheel andere landing dan aan boord van de Doorman.
Foto ontvangen van Jaap de Moor

(foto 3450) Stappen in (of was het op) Gibraltar met de bekende ‘tjot’ op de achtergrond, geheel rechts Jilles.
Foto ontvangen van Jilles Gracia y Madariaga.

(foto 4633) Rechts op de foto en boven ‘Marina’ de machinist Verheij.

 

Naar passagieren 2.

 

 

[Home] [Indeling site] [Welkom aan boord] [QH-1 '46-'48 index] [R81 '48-'55 index] [R81 '58-'68 index] [Bemanning index] [Algemeen na 1958 (1)] [Het cafetaria 2H20] [In verblijven (1)] [In verblijven (6)] [Op vliegdek (1)] [Op vliegdek (6)] [Passagieren] [Slaapverblijven] [Dekhockey] [Zonnen vliegdek] [Anekdotes index] [Opleidingen index] [Vliegdienst index] [Reizen & havens index] [Gebeurtenissen] [Gastenboek] [Contact]